Žaidimai visiems


Siūlome vaikinams

Siūlome merginoms
Pagalba
Susidūrei su problema? Apsilankyk dažniausiai užduodamų klausimų puslapyje.

Raminta ir Vilius: Žinučių aukcionas

15
Visos istorijos
Fotografė Daiva Šarėjienė www.daivafoto.lt
Su šypsena prisimenu, kaip užsimezgė mūsų draugystė, tad norėčiau šia istorija pasidalinti su jumis. O buvo taip: atvykusi studijuoti į Vilnių užsiregistravau Draugas.lt pažinčių svetainėje, nes neturėjau nei vaikino, nei draugų svetimame mieste. Tuo metu maniau, jog tai geriausias susipažinimo būdas.

Susirašinėjimai ir pasimatymai greitai pabodo ir laikui bėgant ėmiau galvoti, kad pažinčių svetainėje rasti artimą žmogų tikriausiai naivoka. Bet tada kaip iš giedro dangaus sulaukiau žinutės, po kurios pasikeitė mano gyvenimas: gavau ne tik žinutę, bet ir širdies draugą – artimą žmogų. Viliaus laiškelis buvo labai paprastas, bet kartu ir labai išskirtinis: „Parduodama žinutė. Kol kas pasiūlyta kaina – žinutė atgal. Žinutė atgal - vienas... Žinutė atgal - du... Žinutė atgal - trys. Parduota!!! Lieknai, mėlynakei brunetei, kuri nerūko ir labai alkoholio nevartoja. [[[:“ Negalėjau atsispirti neatrašiusi.

Po poros dienų susirašinėjimo bendravimą iš virtualios erdvės perkėlėme į realią. Kartu esame jau daugiau kaip trejus metus ir vienas be kito ne tik negalime ilgai išbūti, bet ir neįsivaizduojame kitokio gyvenimo. Mums gera kartu! Esame labai dėkingi Draugas.lt pažinčių svetainei, kad mus suvedė ir linkime visiems tiems, kurie vis dar ieško, nenuleisti rankų ir tikėtis, kad pasiseks taip, kaip pasisekė mums.
Temos paieška

Paskutinės paieškos
Skelbimo paieška

Paskutinės paieškos
Informacijos paieška

Paskutinės paieškos